Vi har:
  • Kortterminal
  • Lave priser på heiskort
  • Varmestue med servering
  • Gratis Wi-Fi
  • Tv-visning fra action cam
  • Utlån/utleie
  • Supre forhold for turgåere fra toppen av bakken og innover fjellet.
  • Gratis parkering
  • 1200 meter bakke med variert terreng og ca 343 meter høydeforskjell!
  • Gode snøforhold (kunstsnøanlegg)
Våre sponsorer
Nyhetsarkiv
Været i Holtanlia:
Se også under "Bakkeforhold" for mer detaljert væroversikt.
Facebook:
Vi har to grupper på FB -

Nyheter
Her publiseres alt av nyheter fra websiden.

Dugnadsgruppe
hvor vi organiserer dugnad etc

Servicebygg

Holtanlia – Servicebygg med kafe og utleie

larsmartinhunstad004Utallige dugnadstimer, etter at Tømrer Ole Dahl hadde gjort grunnarbeid og satt opp reisverk og utvendig kledning m.m.
– har endelig blitt ferdigstilt. På kjøkkenet stod damene for servering og salg av kioskvarer og vafler m.m. da vi åpnet like før påsken 2010.
Her er kafedelen med sitteplasser i lyse fine omgivelser og utsikt over hele bakken med stor TV med canal digital som viser sportsendinger fra VM etc. Her er det også kommet bilijardbord, sponset av Rita Ø. Her stimlet ungene til når mamma og pappa ville ha seg kaffe.

Servicebygget leies også ut til private arrangement, men da utenom sesongen. Flott sted for konfirmasjon, jubileum, bryllupp etc. Kjøkkenet er fullt utstyrt med komfyr, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøler, fryser og bestikk/service til alle som får plass i lokalet.

Kontakt Yanka på 90276908 for leie Pris 2000,- for utleie til private arrangement herav dåp, konfirmasjon, bryllup og 500 for utleie 2 timer til barnebursdag. I tillegg kan det leies til slalombursdager i åpningstiden. Se mer her

Nytt fra 2012 er gratis wifi for våre gjester. Wep-kode er oppslått i kafeen. TV kan også brukes til visning fra actionkamera via kabel tilgjengelig. Foreløpig kun GoPro og andre med samme tilkobling.

I kjelleren er det et digert garasjeanlegg hvor tråkkemaskinen står trygt. God plass for vedlikehold og reparasjoner og oppbevaring av kroker, slanger og annet utstyr som vi før ofte måtte la ligge ute. Innredning av kjelleren , påbegynt i 2012, er kommet på stell.

haraldHarald debuterer som vaffelpresser – vanligvis trakteres vaflene av Yanka Nylund og damene, men i påsken 2013 ble det et innsmett for Harald. Her kan dere kjøpe, i tillegg til varme vafler, pølse med brød, pizza, kaffe/brus og sjokolade++

Vi har også fått vårt «kommandosenter» hvor vi i tillegg til å selge billetter har kontroll med heisanlegg og visuell utsikt til nærmest hver meter av bakken. Her henger vaktlister og instrukser for vaktene. Vester for skipatrulje. billettbuaHer kan heisen startes og stoppes ved uhell. En liten krok med skrivebord for rapportskriving og tilgang til pc for oppdatering av websiden og ikke minst galleriet over noen av oss som jobber/vanker her. Helge og Jonas finnes her i ulike minneverdige øyeblikk.